• Herstel , Onderhoud en Professionele Technische Hulp voor Bedrijven - Mail ons: Contact

 • Over Ons

 • Quality PC

  Quality PC is ontstaan eind 2007. We vieren dus  onze 12e verjaardag :-) Na vele jaren support en dienst aan huis na de werkuren werd er beslist om er volledig voor te gaan en de sprong te wagen. Quality PC werd geboren.

  Oorspronkelijk deden we enkel en alleen dienst aan huis, maar al gauw bleek dat we niet zonder enige vorm van winkel verder konden.

  Er werd een gedeelte van het huis ingericht als ontvangst ruimte en er was ook een technisch gedeelte aanwezig. We werkten puur op afspraak.

  Door onvoorziene omstandigheden dienden we een nieuwe locatie te zoeken en uiteindelijk kwamen we terecht waar we nu verblijven te Brugge. Een mooie uitvalsbasis om onze diensten over West-Vlaanderen en daarbuiten te kunnen verder zetten.
  Er werd een volledige winkelruimte ingericht met een eigen reparatie ruimte.  De naam Quality PC drong zich op om duidelijker te maken voor onze toekomstige klanten waar we mee bezig waren.

  De diensten bleven zich uitbreiden en vormen op vandaag een totaalpakket voor bedrijven met diensten zoals VOIP (Professionele telefonie met centrale in de cloud) , Cloud services , Office 365, Exchange services, Beveiliging, Copiers, Kantoormaterialen, Professionele WiFi met Unifi ( Ubiquiti ) enz...
  Ook als particulier kan U terecht bij ons voor reparaties , installaties, beveiligingen voor computer, laptop, printers,netwerken,
   
  We hopen er nog jaren mee door te gaan en U nog vele diensten te kunnen bewijzen!

   

 • Anneke Strobbe

  Zaakvoerster en drijvende kracht

  Achter elk succesvol verhaal staat een drijvende kracht. Anneke is dit helemaal. Zij zorgt voor de ideeën en de uitvoering ervan. Ze staat in voor de inrichting en de uitstraling van de winkel en doet daarbovenop ook nog eens heel wat administratief werk.

   

   

 • Patrick Desmidt

  Zaakvoerder en Technieker

  050 706.602

  Sinds het ontstaan van de home computer omstreeks 1980 is Patrick gebeten door het computervirus. In de middagpauze op school zat hij samen met de leraars in de computerklas een VIC-20, IBM, ZX Spectrum,  ATARI XL enz. te ontdekken. Daarna kwam al gauw de C64, De Apple Macintosh, de COMPAQ en finally the 80x86 processoren die tot op vandaag nog steeds de basis vormen voor onze huidige PC's.

  U kan Patrick vinden in de repair shop, op de baan en aan de support desk. Hij zal U steeds met raad en daad proberen bij te staan.