• Herstel , Onderhoud en Professionele Technische Hulp voor Bedrijven - Mail ons: Contact

 • Copiers

 • COPIERS – RICOH – BREEX – XEROX – TOSHIBA

   

  Quality PC is meteen ook uw partner voor al uw zwaardere print- en kopieerwerk maar ook als U een klein kantoor heeft kan het reeds interessant zijn om een FULL OPTION A3 PRINTER/COPIER/SCANNER aan te schaffen.

  Vraag naar onze zéér interessante Leasing voorwaarden voor copiers van BREEX, RICOH of XEROX. U zal versteld staan van onze afdrukprijzen en ALL -IN contracten !

   

   

  BREEX-Quality-Printers-multifunctional              Xerox multifunctional - Printerleasing
   

  Wij geven U de beste prijs voor het leasen van multifunctionele RICOH of XEROX printers. Door onze top-service bespaart u niet enkel kosten maar ook tijd bij het kopiëren, scannen en afdrukken van uw dagelijkse documenten.

  Kiest u voor ons, dan geniet u van:

  • De snelste A4/A3 toestellen op de markt
  • De beste prijs, dankzij onze eigen import
  • Razendsnelle service in heel België en Nederland
  • Levering en installatie binnen 1 dag

  Dankzij onze snelle service gaat uw productie gewoon door; 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Zo verliest u niet langer geld bij technische problemen. Is het probleem wat complexer dan verwacht, dan komen we gewoon een vervangend toestel afleveren.

  Met veel enthousiasme werken wij graag het beste voorstel voor U uit.

  CONTRACTOVERNAME

   

  Voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen :

  Bent u die dure toners of cartridges beu ?
  Heeft U een slechte kwaliteit van uw afdrukken ?
  Bent u niet meer tevreden met de service van uw leverancier ?
  Denkt u dat uw huidige lease-contract voor uw multifunctional goedkoper zou kunnen ?
  Krijgt u steeds hoge facturen voor uw afdrukken ?

  Vaak kunnen wij door onze expertise zorgen dat uw contract overgenomen word, waardoor u van dag op dag 30-40% minder kan gaan betalen.

  Voor grote bedrijven :

  Onze consultant inventariseert uw wensen en huidige voorwaarden en formuleert een advies op maat van uw onderneming. Uit ervaring weten we dat we tegen lagere kosten voldoen aan de hedendaagse eisen. En sluit u een BREEX Solutions Contract af, dan herbekijken we uw voorwaarden om de 24 maanden en passen we deze aan de huidige situatie aan.

  Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij zullen ons beste been voorzetten om u betere voorwaarden te geven.

   

  SERVICE

   

  Onze eigen service-dienst helpt u persoonlijk verder

  Bij BREEX hechten we veel waarde aan service. Die woorden zetten we kracht bij met feiten, want de service van BREEX is:

  • Eigen techniekers en installateurs, zonder onderaannemers
  • Automatische tonerbestellingen en een heel performant ticketing-systeem
  • Een sterke remote-assistance dienst alsook on-site service
  • Binnen 4 tot 8 werk-uren is de technieker ter plaatse bij problemen

  U Heeft een toestel besteld en u vraagt zich af “wat nu?”

  Al onze printers zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw multifunctional. Onze technieker legt u de mogelijkheden van tevoren uitgebreid uit. Dat betekent dat u de multifunctionele printer meteen kunt gebruiken en kosten begint te sparen. Daarnaast zullen wij u ook steeds een degelijke gebruikerstraining geven, zodat u de multifunctional optimaal kan gebruiken.

  De snelste toestellen, dankzij eigen import

  Kosten sparen doet u door sneller te printen, kopiëren en scannen met de multifunctionals van BREEX. Onze modellen zijn immers de snelste toestellen, die het hoogste aantal pagina’s per minuut bedrukken.

  Een depannagetoestel of een back-uptoestel nodig ?

  We geloven in de kwaliteit van onze producten, maar een technisch probleem is natuurlijk nooit uitgesloten. Is er iets mis met uw toestel, dan sturen we onmiddellijk na uw aanvraag een technieker op pad. Mocht het probleem te complex zijn om meteen op te lossen, dan gaat uw productie gewoon door dankzij het depannagetoestel van BREEX. Werkt u in een veeleisende omgeving, dan voorzien we vaak een back-uptoestel ter plaatse zodat uw service-repair-tijd slechts enkele minuten is.

  Meer weten over onze service? Contacteer ons.