• Herstel , Onderhoud en Professionele Technische Hulp voor Bedrijven - Mail ons: Contact

 • IT Security

 • Security

  Beveiliging is uiteraard essentieel zowel voor onderneming als particulier.

  Ook hier kan Quality PC U bijstaan met raad en daad.

  Enkele van onze oplossingen: ESET , Bullguard , Norton , Kaspersky , Avast! , G-Data , Bitdefender , Avira , McAfee , Panda , F-Secure ...

 • Sterkere meerlaagsbescherming, voor u en de uwen. BullGuard Internet Security houdt u de gehele tijd online en beschermt alle apparaten. Het gebruikt gedragsbedreigingsdetectie voor het voorkomen van infecties en zeroday-malware-aanvallen, en blokkeert ransomware tegen het wijzigen, verwijderen of versleutelen van uw gegevens en documenten. Tevens ontvangt u een krachtig kinderslot en de NIEUWE Game Booster zodat u en uw kinderen ongestoord van uw spelsessies kunnen genieten! > Free Bullguard Internet Security Download | 60 dagen test <

 • Eset: Thuis + Business / Endpoint

  ESET is een beveiligingsbedrijf in de IT-sector dat het hoofdkantoor heeft in Bratislava, Slowakije. Het werd opgericht in 1992 na een fusie van twee particuliere ondernemingen. Het bedrijf werd uitgeroepen tot het meest succesvolle Slowaakse bedrijf in 2008, 2009 en 2010. ESET is beursgenoteerd en heeft vestigingen in San Diego, Buenos Aires, Praag, Krakau en Singapore en distributeurs in meer dan 180 landen.

  ESET hebben we voor Windows, Mac, Android, Linux of uw Bedrijf! Neem gerust contact op voor meer info of een testversie !

 • Norton: Thuis + Business oplossingen

  Symantec werd in 1982 opgericht door computerdeskundigen met een visie. En in die visie veranderde Symantec mee met de technologie. Het doel is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie.

 • Avast: Thuis + Business oplossingen

  AVAST Software is ontstaan in 1988 toen de Tsjechische onderzoekers Eduard Kučera en Pavel Baudiš op het Vienna-virus stuitten en begonnen aan hun missie om computers wereldwijd van dit en andere virussen te verlossen. Inmiddels werken er op het hoofdkantoor van AVAST in Praag meer dan 380 professionals, heeft het bedrijf filialen in Duitsland, de VS en China, distributiepartners op alle markten en een toegewijde gemeenschap van enthousiaste avast! gebruikers over de hele wereld

 • Kaspersky : Thuis + Business oplossingen

  Kaspersky Lab is een van de snelst groeiende IT-beveiligingsbedrijven wereldwijd. Het bedrijf heeft een stevige positie in de wereldwijde top vier van toonaangevende leveranciers van antivirusprogramma's. Kaspersky Lab verbetert zijn marktpositie voortdurend en laat betere groeicijfers zien dan de markt in het algemeen.

  Kaspersky Lab heeft momenteel meer dan 2.700 hooggekwalificeerde specialisten in dienst. Het bedrijf heeft eigen regionale kantoren in 30 landen en haar producten en technologieën bieden wereldwijd bescherming aan meer dan 400 miljoen gebruikers en ruim 270.000 zakelijke klanten. Kaspersky Lab biedt een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende soorten klanten, met speciale aandacht voor grote ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven.

 • G-Data : Thuis + Business oplossingen

  G DATA ontwikkelde 's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn ze innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging. Naast de standaardbeveiliging tegen virussen, trojanen, spyware, phishing en andere malware, bieden onze oplossingen extra zekerheid. Bijvoorbeeld door back-ups van uw persoonlijke gegevens of de mogelijkheid om het internetgebruik van uw kinderen te beperken door middel van de kinderbeveiliging. G DATA heeft sinds 2005 al zeven keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen, alsmede de vergelijkende testen van vele andere Europese consumentenorganisaties en talrijke vergelijkende tests van pc-bladen en gerenommeerde testinstituten.

 • F-Secure: Thuis, Business + VPN Oplossingen

  Met ongeëvenaarde ervaring op het gebied van endpoint bescherming, detectie en incidentrespons beschermt F-Secure bedrijven en consumenten tegen alles van geavanceerde cyberaanvallen en datalekken tot ransomware-epidemieën. De geavanceerde technologie van F-Secure combineert de kracht van machine learning met de menselijke expertise van de professionals van zijn internationaal gerespecteerde Security Labs. Ze noemen deze unieke beveiligingsaanpak Live Security.

  De beveiligingsexperts van F-Secure hebben deelgenomen aan meer Europese onderzoeken naar beveiligingsincidenten dan elk ander bedrijf in de markt. Onze producten worden overal ter wereld aangeboden door meer dan 200 mobiele en internetproviders en duizenden resellers.

 • Avira : Thuis Oplossingen

  Avira is een Duits antivirussoftwarebedrijf. De antivirusapplicaties van het bedrijf zijn allen gebaseerd op de AntiVir-antivirusengine, waarvan de eerste applicatie in 1988 op de markt verscheen. Avira biedt hoogwaardige malware bescherming aan 100 miljoen klanten wereldwijd. Ruim 25 jaar geleden opgericht, zijn ze een toonaangevende leverancier van innovatieve beveiligingsoplossingen voor thuis en zakelijk gebruik.

 • McAfee: Thuis + Small Office Oplossingen

  McAfee, onderdeel van Intel Security, is het grootste bedrijf ter wereld dat zich specifiek toelegt op security-technologie. McAfee levert proactieve en beproefde oplossingen en services om systemen en netwerken over de hele wereld te beveiligen. Het beschermt consumenten en bedrijven van klein tot groot tegen de nieuwste malware en opkomende onlinebedreigingen. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om met elkaar samen te werken: ze combineren antimalware-, antispyware- en antivirussoftware met functies voor security-beheer. Deze zorgen niet alleen voor een ongeëvenaard realtime inzicht en analyses, maar verlagen ook het risico, zorgen voor compliance, verbeteren de internet-security en helpen bedrijven efficiënter te werken

 • AVG : Thuis Oplossingen

  AVG levert Internet Security en Antivirus oplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven. AVG heeft momenteel wereldwijk ca 190 miljoen gebruikers waardoor het bij 1 van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld behoort. AVG is opgericht in 1991 en heeft Amsterdam als hoofdkwartier. AVG heeft meer dan 1000 werknemers in dienst in meer dan een dozijn kantoren over de hele wereld.

 • Bitdefender : Business oplossingen

  Of u nu beveiliging nodig hebt voor één enkel apparaat, een Smart Home, een klein bedrijf, een hybride infrastructuur of een datacenter op enterpriseniveau: wij hebben de producten in huis die de best mogelijke beveiliging koppelen aan ongeëvenaarde prestaties en een verbluffend gebruiksgemak.