• Herstel , Onderhoud en Professionele Technische Hulp voor Bedrijven - Mail ons: Contact

 • Office365

 • Office 365

  Waarom Office 365 bestellen bij Quality PC?

  Quality PC biedt een totale ondersteuning op Office 365 en kan u helpen met het opzetten, installeren en beheren van alle aspecten. Of het nu om mail of data gaat, online applicaties of offline, wij beschikken over de ervarnig en know-how om Office 365 correct te implementeren en onderhouden. Ook voor opleidingen kan u bij ons terecht.

  Op die manier kan u beroep doen op slechts 1 IT partner voor zowel uw lokale infrastructuur als uw cloud diensten.

  Wat kan U met Office365?

  Een volledige e-mail oplossing: Office 365 bevat Exchange Online, dat uw interne mailserver volledig vervangt en in de Cloud plaatst. Geen vast IP adres nodig, geen dure server nodig, maar wel dezelfde mogelijkheden. Werkt in uw vertrouwde Outlook, maar ook via een uitgebreide webmail die beschikt over online versies van Word en Excel!

  Uw data in de cloud: bevat Sharepoint Online om centraal gedeelde data te bewaren (dus een vervanging voor uw fileserver), en Onedrive for Business als een persoonlijke Mijn Documenten in de Cloud. Benader uw data on-line vanaf elke PC, en synchroniseer op uw lokale PC om de gegevens steeds bij u te hebben, ook off-line.

  Office apps: per gebruiker kan u de volledige Microsoft Office suite (incl. Word, Excel, Outlook, Powerpoint, Onenote, Access, Publisher en meer) installeren op maar liefst 5 verschillende apparaten (desktop PC, laptop, tablet,...). U heeft ook altijd recht op de meest recente versie van Office. Dus nooit meer Office licenties kopen, en nooit meer upgraden naar nieuwe versies.

  Skype for Business: online vergaderingen, chatberichten en videovergaderingen in HD.

  Niet alle abonnementen bevatten alle functies. Bekijk de details in onderstaande tabel: