• Verkoop, Onderhoud, Herstel en Professionele Technische Hulp voor Thuis en Bedrijf - Bel ons: +32 (0)50 706.602

  • Privacyverklaring – GDPR –

  • Op 25 mei 2018, treedt de General Data Protection Regulation – kortweg GDPR – in werking. Dat is een nieuwe Europese richtlijn die de privacy in goede banen moet leiden.

    Hieronder kan U in dit verband ons privacybeleid terugvinden :

     

    Quality PC – P&A Solutions bvba – privacyverklaring:

    Quality PC – P&A Solutions bvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht in de winkel, Barbesaenstraat14, 8200 Brugge Sint-Andries of telefonisch op het nummer +32(0)50 706.602 en dit tijdens onze openingsuren, tevens terug te vinden op http://www.quality-pc.be/privacyverklaring en via mail: info@quality-pc.be .

    Verwerkingsdoeleinden

    Quality PC – P&A Solutions bvba verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

    Rechtsgrond(en) van de verwerking

    Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1, noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting, noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

    Overmaken aan derden

    Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Quality PC – P&A Solutions bvba verbonden zijn of met enige andere partner van Quality PC – P&A Solutions bvba

    Quality PC – P&A Solutions bvba garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

    Bewaarperiode

    De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

    Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

    De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

    Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

    Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

    • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
    • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@quality-pc.be

    Direct marketing

    De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

    Klacht

    De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).